AvA Bewust, praktijk voor uw gezondheid.

Reiki consult

Reiki is een methode die helend werkt door energie via de handen door te geven. De basis is dat alles en iedereen uit energie bestaat en Reiki een helende levensenergie is die op elk niveau (lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel) werkt. Reiki is afkomstig uit Japan en dateert van rond de 19e eeuw. Het japanse woord Reiki betekent “universele levensenergie”. De grondlegger is Dr. Mikao Usui, hij heeft de essentie van Reiki voor ons nagelaten en ons de mogelijkheid gegeven dit door te geven aan anderen.

Werking o.a.:

  • ontspant en vult de eigen energie aan
  • brengt verlichting bij diverse (pijn)klachten
  • helpt bij het herstel van velerlei aandoeningen
  • bevordert en versterkt het zelfhelend (genezend) vermogen van het lichaam
  • brengt lichaam en geest in evenwicht
  • verstekt de geest

Tevens worden bij een Reiki behandeling vaak dieperliggende (denk)processen helder. Om deze bewust in te zetten uw persoonlijke ontwikkeling kan deze behandeling gecombineerd worden met een Inzicht gesprek.

Behandeling

De behandelaar fungeert als kanaal voor de universele levensenergie en geeft, rechtstreeks vanuit de spirituele bron, helende levensenergie via de handen door. De behandeling is altijd geheel gekleed, Reiki gaat overal doorheen. Om u prettig en ontspannen te voelen kunt u het best makkelijk zittende kleding dragen.

Consult

Tijdsduur: 30 minuten - Tarief: € 30,00
Tijdsduur: 60 minuten - Tarief: € 50,00

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06 2933 7902 of info@ava-bewust.nl

Een afspraak kan tot 48 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Nadien wordt het volledige bedrag voor het consult in rekening gebracht.

Belangrijk

Een behandeling is géén vervanging voor een regulier arts consult of reguliere behandelingen en – medicijnen. Een samenwerking is wel goed mogelijk.

© Copyright 2017 Ava Bewust - All rights reserved.
Privacy Verklaring | Powered by Xenodesign