AvA Bewust, praktijk voor uw gezondheid.

Voeding & Bewegen

Onze voeding heeft een belangrijke taak n.l. ons lichaam voorzien van voldoende voedingsstoffen. Iedereen heeft voedingstoffen nodig deze worden door ons lichaam gebruikt als bouwstoffen, beschermende stoffen en brandstoffen en spelen een belangrijke rol bij allerlei processen/dingen in het lichaam.

Naast het "nodig zijn" roept voeding ook verschillende emoties en associaties op. Zo wordt voedsel geassocieerd met "lekker of vies" maar o.a. ook met gezelligheid of wordt het als "troost" gebruikt

Iedereen heeft een andere kijk op voedsel en voeding is voor iedereen heel persoonlijk.

Als voedingsconsulent stel ik geen diëten samen, ik kijk naar eetgewoontes en –patronen en in samenspraak wordt een "voedingsplan" opgesteld. Of dit nu is om af te vallen, aan te komen, gezonder of regelmatiger te willen eten of om tot andere voedingskeuzes te komen, uitgangspunt is uw wil om uw eetgewoontes te veranderen.

Bewegen

Naast voeding is ook beweging van belang voor onze gezondheid. In de buitenlucht wandelen of binnen oefeningen doen er zijn vele manieren van bewegen en om te bewegen. Het "in beweging" zijn en blijven is zowel voor jong als oud van belang. Het behouden van spierkracht, soepel kunnen bewegen, het ontspanningselement zijn maar enkele voordelen.

U kunt naar een sportschool, -club of deel uitmaken van een vereniging. Er zijn vele redenen waarom mensen niet/weinig lichamelijke beweging hebben, enkele ervan zijn: tijd gebrek, geen motivatie om alleen te gaan, aan huis gebonden zijn, schaamte, financiën, slechte conditie. Het is voor iedereen die wil mogelijk om in beweging te blijven. Samen kijken we naar uw mogelijkheden en hoe dit voor u te realiseren is.

Behalve gezonde voeding en beweging is natuurlijk ook frisse lucht, drinkwater, ontspanning (rust) en verzorging nodig om ons lichaam goed te kunnen laten functioneren.

Consult

Tijdsduur: 50 minuten - Tarief: € 60,00

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06 2933 7902 of info@ava-bewust.nl

Een afspraak kan tot 48 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Nadien wordt het volledige bedrag voor het consult in rekening gebracht.

Belangrijk

Een behandeling is géén vervanging voor een regulier arts consult of reguliere behandelingen en – medicijnen. Een samenwerking is wel goed mogelijk.

© Copyright 2017 Ava Bewust - All rights reserved.
Privacy Verklaring | Powered by Xenodesign